Vi söker en ekonom

Annons_ekonom_hemsida

Vår nuvarande ekonomiansvariga går på föräldraledighet samtidigt vill vi fortsätta utveckla och växa i verksamheten. Vi söker en ersättare under den perioden som sedan kan övergå i en utökning av ekonomifunktionen, och vara med och forma ekonomi och administration kommande år.

Arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring, period- och årsbokslut.
  • Övergripande kontroll vid lönehantering.
  • Upprätta budgetunderlag, ekonomisk uppföljning, prognoser, sammanställningar och avvikelsehantering.
  • Hantering av moms rapportering, skatter och deklarationer.
  • Utveckla system och modeller för ekonomisk analys, styrning och kontroll.
  • Vara ett stöd för kollegornas arbete inom det ekonomiska området.
  • Vara insatt i gällande avtal för verksamheten.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har någon form av påbyggnadsexamen inom ekonomi, och då främst inom redovisning, samt arbetserfarenhet av en liknande roll. Du har bred erfarenhet av att lösa olika uppgifter inom ekonomi och förmåga att arbeta strukturerat med såväl högt som lågt då du kommer att att utgöra hela ekonomiavdelningen under en period. Du har vana av ekonomisk planering, budgetering och uppföljning samt att plocka fram olika typer av underlag och rapporter och du är kommunikativ med en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du är van att arbeta i olika system. Vi använder ekonomisystemet Navision Business Central. Det är för oss viktigt att du hanterar Excel mycket väl. Det är dessutom ett stort plus om du har erfarenhet av och intresse för lönehantering.

För att trivas och lyckas i rollen som ekonom tror vi att du är en lagspelare som är kommunikativ, strukturerad, prestigelös samt har en god initiativförmåga. Vidare är du en analytisk problemlösare som ser möjligheter förbi problemen och drivs av att nå goda resultat.

Vi erbjuder
Ett utmanande och utvecklande jobb i en dynamisk miljö, med teamanda, glädje och socialt ansvar. Sirius Fotbolls kontor ligger på Sportfältsvägen 3 i Uppsala.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch